Ķermeņa kopšanas līdzekļi, Ieteikumi, Kosmētika

Ādas kopšana aukstā laikā.

Ādas kopšana aukstā laikā SILMACHY dabīgā kosmētika

Apsārtusi un sausa āda, pienākot aukstajai rudens un ziemas sezonai, ir problēma daudziem no mums. Jo īpaši sausas un jutīgas ādas īpašniekiem. Ādas kopšana ziemā ir īpaši nozīmīga, sausā un aukstā laikā āda ātrāk zaudē mitrumu. Jāizvēlas barojoši un intensīvi mitrinoši, arī ādas dabīgo aizsargbarjeru atjaunojoši krēmi un balzāmi. Ja nepievēršam pietiekamu uzmanību ādas sausumam, ar laiku tam var pievienoties arī nieze, kairinājums un ādas plaisāšana.

3 TOP produkti aukstajai sezonai šogad:

– Mitrinošs un barojošs sejas krēms jeb sejas mitrinātājs. Tā sastāvā ir vērtīgais Kakao sviests un vitamīniem bagātās Jojobas eļļa un Vīnogu kauliņu eļļa. Antioksidantus saturošie Ievu ziedu un Kumelīšu ekstrakti aizkavē šūnu novecošanos, šis būs labs sejas krēms pēc 30. Pantenols nomierina kairinātu ādu un veicina tās šūnu reģenerāciju. Tādēļ šis sejas mitrinātājs lieliski kalpo arī kā sejas krēms sausai un jutīgai ādai. Mitrinātājs no krēma atšķiras ar to, ka tā sasatāvā netiek izmantots ūdens, bet tikai aktīvās vielas, kas veic šūnu atjaunošanu un aizsargāšanu.

Roku balzāms ar Smiltsērkšķu eļļu ir intensīvi barojošs un ādu mīkstinošs. Sastāvā esošie Šī un Kakao sviesti ir bagāti ar ādu barojošiem lipīdiem un taukskābēm. Mandeļu sēklu eļļa un Smiltsērkšķu eļļa satur ādai satur ādai būtiskus vitamīnus D, A, C kā arī B1, B2, B6 grupas vitamīnus.

Lūpu balzāms ar bišu vasku lieliski aizsargā sausas lūpas, tās pabarojot ar Kakao un Šī sviestiem, Kokosriekstu un Jojobas eļļām. Lūpu balzāmam nav pievienotas smaržvielas vai krāsvielas, tādēļ tas ir lietojams arī kā lūpu balzāms bērniem.

SILMACHY balzāmi, tāpat kā mitrinātāji, nesatur ūdeni, tādēļ ir lietojami arī atrodoties ārā aukstā laikā, piemēram, pastaigājoties dabā vai sportojot.

Ādas kopšana ziemā, sausa āda, lūpu balzāms, roku balzāms, sejas krēms, sejas mitrinātājs, sejas krēms sausai ādai, silmachy
3 TOP produkti ādas kopšanai aukstā laikā

Dabīgā kosmētika ir tikpat efektīva un viegli lietojama kā konvencionālā kosmētika. Un vai zini kāds vēl ir ieguvums lietojot SILMACHY kosmētiku? Visa produkti ir iepakoti videi draudzīgos iepakojumos, kurus ir ērti šķirot pārstrādei (alumīnijs roku balzāmam) vai kompostēt mājas kompostā (lūpu balzāms un sejas mitrinātājs kartona iepakojumā).

Izmēģini SILMACHY kosmētiku arī Tu!

Saistītās Ziņas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Required fields are marked *