Matu kopšana, Ieteikumi

Matu eļļas – matu kopšanas rituāls skaistiem un veselīgiem matiem

Matu eļļas

Dabīgās eļļas jau gadsimtiem ilgi tiek cienītas kā efektīvs līdzeklis dažādu matu problēmu risināšanai. Lasi mūsu jaunāko rakstu par matu kopšanu un izpēti kopā ar mums, kādas priekšrocības sniedz rūpīgi atlasītu sastāvdaļu izmantošana trīs unikāla sastāva matu eļļās:

  • matu eļļa matu nogludināšanai un kondicionēšanai;
  • matu eļļa matu galu šķelšanās novēršanai;
  • matu eļļa matu augšanai.

Šīs eļļas apvienojumā ar pašmasāžas spēku nodrošina holistisku pieeju matu kopšanai, veicinot veselīgu un mirdzošu matu izskatu.

Matu eļļa
Matu eļļas SILMACHY

Radot matu eļļas, izmeklējām visvērtīgākās un patīkamākās tekstūras bāzes eļļas – frakcionētu kokosriekstu eļļu, vertīgo Argāna eļļu un Džodžobas eļļu. Katrai eļļai piemīt unikālas īpašības, kas veicina matu veselību un vitalitāti.

Frakcionēta kokosriekstu eļļa: pazīstama ar savu vieglo tekstūru un lielām mitruma aizturēšanas spējām, tā iekļūst matu šķiedrā, barojot un mitrinot matus no iekšpuses. Tā stiprina matus, samazina olbaltumvielu zudumu un piešķir matiem zīdaini gludu tekstūru.

Argāna eļļa: Tā ir bagāta ar neaizvietojamām taukskābēm, antioksidantiem un E vitamīnu, veicina matu elastību, novērš bojājumus un palīdz novērst matu galu šķelšanos.

Džodžobas eļļa, kas iegūta no džodžobas auga sēklām, ir ļoti līdzīga mūsu galvas ādas dabiskajām eļļām – sebumam, tāpēc tā ir lieliska izvēle matu mitrināšanai un līdzsvarošanai. Tā veido aizsargslāni ap katru matu šķiedru, samazinot mitruma zudumu un uzlabojot vispārējo matu veselību.

Mēs vienmēr esam atbalstījuši dabas dotas, bet zinātnē balstītas izejvielas, tāpēc īpaši izmeklējām arī matu eļļas aktīvo sastāvdaļu – sinepju sēklu fitosterola esterus.

Tie ir iegūti no Sinepju sēklu eļļas, bagāti ar omega-9 taukskābēm un barojošiem antioksidantiem. Šī izejvielas palīdz stiprināt matu šķiedras, padarot matus mīkstākus, gludākus un vieglāk ieveidojamus. Veiktajos pētījumos ir pierādīts, ka jau pēc 12 lietošanas reizēm mati kļūst veselīgāki un spīdīgāki. Tāpat, šī aktīvā viela pasargā matus no karstuma iedarbības, tāpēc vari to klāt jau mitros matos, ja vēlies tos pēc mazgāšanas fēnot vai ieveidot.

Kā lietot matu eļļu? Atkarībā no eļļas veida ir divi lietošanas varianti:

  1. Lietošana: Vienmērīgi iestrādā dažus pilienus matu eļļas sausos vai mitros matos visā to garumā, īpašu uzmanību pievēršot sausākajiem matu galiem. Droši var lietot katru dienu.
    • 2. Lietošana eļļai matu augšanai: Dažus pilienus eļļas iepilina plaukstās un vienmērīgi iemasē galvas ādā. Var ieklāt arī visu matu garumā. Patur matos vismaz 15 minūtes, pēc tam mazgā matus kā parasti. Lietot 1-2x nedēļā.

Atceries, ka veselīgi mati nenozīmē tikai konkrētu matu tipu vai tekstūras matus. Neatkarīgi no tā, vai Tev ir smalki, biezi, cirtaini vai taisni mati, SILMACHY augu izcelsmes matu eļļas ir pielāgotas Tavām vajadzībām, nepadarot matus smagus. Tās iekļūst dziļi matu šķiedrās, nodrošinot barošanu tur, kur tā visvairāk nepieciešama, vienlaikus veidojot arī aizsargbarjeru pret ikdienas vides iedarbību.

SILMACHY matu eļļu iekļaušana Tavā ikdienas matu kopšanas rutīnā palīdzēs iegūt veselīgus un skaistus matus.

Matu eļļa lietošana
Matu eļļas lietošana

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Required fields are marked *