Ķermeņa kopšanas līdzekļi

Intīmās higiēnas ziepes sievietes veselībai un labsajūtai.

Intimate wash bar SILMACHY

Higiēnas uzturēšana intīmajā zonā ir ne tikai komforta jautājums, bet tai ir arī būtiska nozīme dažādu veselības problēmu novēršanā. Šajā bloga ierakstā mēs apskatīsim sieviešu intīmās higiēnas nozīmi un to, kāpēc intīmās mazgāšanās līdzekļu lietošana var būt noderīga.

Lūk, daži galvenie iemesli, kāpēc intīmā higiēna sievietēm ir būtiska:

🌸Infekciju profilakse: Dzimumorgānu zona ir pakļauta infekcijām, tostarp sēnīšu vai urīnceļu infekcijām un bakteriālajai vaginozei. Pareiza higiēna palīdz samazināt šo infekciju risku, jo uztur līdzsvarotu pH un veselīgu mikrofloru;*

🌸Aizsargā pret kairinājumu: Pareiza higiēna var palīdzēt novērst kairinājumu, niezi, apsārtumu un diskomfortu intīmajās zonās, kas ir bieži sastopamas problēmas, ar kurām saskaras sievietes **

Kas ir intīmās higiēnas ziepes?

Tas ir īpaši rūpīgi izstrādāts produkts Tavas intīmās zonas veselības uzturēšanai. Vairākos pētījumos*** ir konstatēts, ka pareiza intīmā sieviešu higiēna var palīdzēt novērst vai mazināt traucējošus tādus traucējošus simptomus kā nieze, apsārtums un diskomforts. SILMACHY x THATDAY intīmās higiēnas līdzekļa sastāvā ir dabīgas izcelsmes, maigas un drošas sastāvdaļas, kas nodrošina:

✅pH balansu: Pienskābe un Lactobacillus fermenti nodrošina tādu pH, kas atbilst dzimumorgānu dabiskajam pH, kas ir nedaudz skābs. Tas palīdz uzturēt veselīgu vidi, novēršot kaitīgo mikroorganismu iespējamu pārprodukciju.

✅Maigu attīrīšanu: Aktīvas putojošās vielas ir kokosriekstu izcelsmes un nerada kairinājumu vai sausumu. Nesatur sulfātus, agresīvus konservantus, smaržvielas vai krāsvielas.

✅Komfortu: Latvijā iegūtie kumelīšu un raspodiņa ekstrakti nomierina ādu un tiem piemīt arī viegla pretiekaisuma iedarbība, kas darbojas preventīvi un palīdz izvairīties no intīmās zonas iekaisumiem.

✅Mitrināšanu: Tādas sastāvdaļas ka šī un kokosriekstu sviests nodrošina mitrināšanu un novērš sausuma sajūtu.

SILMACHY x THATDAY intīmās higiēnas ziepes ir 100% brīvas no plastmasas kā to sastāvā, tā iepakojumā – kartona iepakojums ir viegli pārstrādājams un nerada papildu atkritumus pēc produkta izlietošanas.

*https://www.plannedparenthood.org/learn/health-and-wellness/vaginitis/how-do-i-prevent-vaginitis

**Prevalence of recurrent vulvovaginal candidiasis in 5 European countries and the United States: results from an internet panel survey , https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23486072/

***Role of female intimate hygiene in vulvovaginal health: Global hygiene practices and product usage, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7789027/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Required fields are marked *