Ķermeņa kopšanas līdzekļi, Kosmētika

Kas ir videi draudzīgs sejas mitrinātājs?

face moisturiser for dry and normal skin

SILMACHY sejas mitrinātājs apvieno sevī visas ilgtspējīga un videi draudzīga produkta svarīgākās īpašības:

  1. . Videi draudzīgs iepakojums, kas ir viegli pārstrādājams (Ne-plastmasa)
  2. Dabīgs sastāvs ar augu izcelsmes aktīvām vielām, kas veicina ādas mitrināšanu un šūnu reģenerāciju.
  3. Viegli klājas un ātri iesūcas sejas ādā, nepieciešams pavisam neliels daudzums produkta.
  4. Neuzkrītošs, dabīgs aromāts, kas ir piemērots visiem.
Videi draudzīgs sejas mitrinātājs

Kādēļ tas bija svarīgi?

Mēs jau zinām, ka sejas krēmu piedāvājums ir plašs un vai tiešām pasaulei vajag vēl vienu jaunu produktu? Mūsu atbilde – jā, jo vismaz visā Baltijā mums neizdevās atrast produktu, kas apvienotu visas iepriekš minētās īpašības. Tā nolēmām eksperimentēt ar dažādām receptēm līdz nonācām pie veseliem diviem sejas mitrinātājiem:

  • Mitrinošs, šūnas reģenerējošs un atjaunojošs ar Ievu ziedu un Kumelīšu ekstraktiem, kas ražoti tepat Latvijā. Nesenos pētījumos šiem Ievu ziedu un Kumelīšu ekstraktiem ir pierādīta ļoti augsta antioksidatīvā iedarbība;
  • Mitrinošs, ādu pabarojošs, ar Aveņu sēklu eļļu un ikdienas aizsardzību no UVA/UVB stariem, izmantojot fizikālo aizsargfiltru – minerālu Cinka oksīdu (SPF 30).

Kā lietot sejas mitrinātājus?

Ar īkšķi izspiež mitrinātāju no tūbas (aptuveni 1mm), pavisam nelielu daudzumu uzklāj uz sejas ādas. Tad ar pirkstu galiem to maigi vienmērīgi iestrādā ādā. Noskaties arī īsu lietošanas video ŠEIT.

Mēs saprotam, ka kartona iepakojums sākumā var šķist kā izaicinājums, jo tūba nav nedz saspiežama, nedz skrullējama. Bet practice makes perfect un jau pēc dažām lietošanas reizēm tā izspiešana no tūbas šķiet tikpat ērta un ierasta kā lietojot cita veida iepakojumu. Šajā gadījumā bija svarīgi izvēlēties tieši kartonu, jo, kā jau zināt, pārstrādājamu plastmasu reāli pārstrādā tikai 9% gadījumu, pārējie atkritumi ieguļas mežos, upēs un atkritumu poligonos, savukārt, stikla/alumīnija vai citu materiālu burciņas būtu izaicinājums produkta konservēšanai un lietotāju drošībai. Ja katru dienu ar pirkstiem ņemam produktu, kas ir dabīgs un kam nav agresīvu konservantu, kas patiešām nodrošina mikrobioloģisko tīrību, tam būs ļoti īss derīguma termiņš un tas nebūs piemērots glabāšanai ilgāk par mēnesi. Lai noturētu šo produkta mikrobioloģisko tīrību un dabīgo sastāvu, bija nepieciešams izvairīties no tā pakošanas burciņās.

Pēc mitrinātāja izlietošanas, tukšo iepakojumu ērti var piešķirot pie papīra/kartona iepakojumiem.

Sejas mitrinātāji videi draudzīgā kartona iepakojumā

Saistītās Ziņas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Required fields are marked *