Dāvanas

Māmiņdiena

Šogad Māmiņdiena mums visiem būs citādāka.
Neviens nav atcēlis sirsnīgas vēstules uzrakstīšanu un nosūtīšanu pa pastu. Tāpat, mammu var pārsteigt ar pašuzceptu kūku pie durvīm uz lieveņa. Vai ar skaistu puķu pušķa piegādi no vietējiem ziedu tirgotājiem. Ikdienas saspringtajos darba pienākumos un rūpēs par bērniem, mēdz gadīties, ka jaunās mammas pat ir aizmirsušas, kas ir karsta, tikko pagatavota kafija vai silta, atslābinoša duša. Domājot par mammu labsajūtu, arī mēs esam padomājuši par iespēju, lai savas mīļās mammas varat iepriecināt attālināti. Ar saaudzīgām kokosriekstu-olīveļļas ķermeņa ziepēm un ādu mīkstinošiem un aizsargājošiem balzāmiem.


Kā tapa Māmiņdienas ziepes?
Stāsta Daija – “Šīs ir ļoti personīgas ziepes. Tās gatavojot, es daudz domāju par savu mammu un kopā piedzīvoto. Ikdienas darbos piemirstu, ka mamma vienmēr ir bijusi tas cilvēks, kurš mani ir atbalstījis, lai arī cik dullas idejas nenāktu man prātā. Viņa vienmēr ir bijusi tā, kura savus sapņus nolikusi malā, lai piepildītu manējos. Šīs ziepes gribu veltīt viņai un beidzot pateikt, ka tieku galā pati un „Mammu, ir laiks piepildīt Tavus sapņus”. Tā nu staigāju pa mammas dārzu…pērtiķmutītes, rozes, eņģeļtaures, lauvmutītes…tik daudz skaistā…kā lai to visu apvieno…tapa aromāts, kurā apvienoju ilang-ilang, bergamotes un lavandas ēteriskās eļļas, radot jaunu, nepieradinātu aromātu, kas ir neuzmācīgi salds, bet ar mazu asumiņu. Tāds kā mana mamma – skaista, bezgala mīļa un sirsnīga, bet, ja „savārītas ziepes” mācēs tik ar mazlietiņ asu acu skatienu likt man saprast, ko esmu savārījusi.”

Mīļās mammas, paldies par jūsu plašo mīlestību, nesavtīgajām rūpēm un patieso atbalstu!

No šodienas mūsu internetveikalā www.silmachy.lv ir iespējams izvēlēties Dāvanu komplektus Mammai ar piegādes iespēju līdz mammas durvīm, tuvākajam pakomātam vai pasta nodaļai. Ieskaties.

Saistītās Ziņas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Required fields are marked *