Ieteikumi, Silmači un komanda

SILMACHY zīmola dibinātājas Martas TOP 3 sezonas produkti.

Bieži vien vannas istaba mums ir vieta, kur ikdienas skrējienā mazliet apstādināt laiku. Veicot savus ikdienas kopšanas rituālus, mēs varam veltīt kaut mazliet nedalītu laiku un uzmanību sev. Dažādu aromātu un tekstūru sajušana ir nomierinoša un harmonizējoša. Arī es savā ikdienā cenšos sev veltīt vismaz desmit minūtes laika, lai izbaudītu savus ķermeņa kopšanas rituālus.

SILMACHY zīmola dibinātājas Martas TOP 3 produkti

Padalīšos ar saviem 3 TOP produktiem šajā sezonā:

Piparmētru ķermeņa un roku ziepes. Šīs ziepes ir man iecienītākās neatkarīgi no gadalaika – vasarā lieliski atsvaidzina, bet aukstajā sezonā palīdz uzburt ziemas sapni – sajūtot maigo un reizē svaigo aromātu uzreiz nāk prātā mīkstas, baltas sniega kupenas, kurās iekāpt vai ziemas ainavas vērošana, malkojot vasarā pašas lasīto piparmētru tēju. Šīm ziepēm piemīt labs attīrošais efekts, jo klāt pievienoti arī Zilie māli, kā arī tās veido maigas, patīkamas putas.

Aizsargājošs balzams rokām. Šo balzāmu izstrādāju laikā, kad aptiekā gatavoju zāles un teju ik pa desmit minūtēm bija jāmazgā rokas. Roku āda palika ļoti raupja, sausa un sāka plaisāt, sevišķi gada aukstajā sezonā. Krēmi, kas parasti ir uz ūdens bāzes, man nelīdzēja, jo tie ar katru nākamo roku mazgāšanas reizi nomazgājās nost un nebija sajūta, ka āda ir pabarota. Tādēļ radīju roku balzāmu, kas nesatur ūdeni, bet tikai aktīvās vielas, kas roku ādu aizsargās, mīkstinās un pabaros. Balzāma konsistence ir bieza, bet tieši tādēļ tā ir lieliski piemērota aukstajam laikam – roku āda jūtas bagātīgi pabarota un šī sajūta nepazūd arī pie roku mazgāšanas. Smiltsērkšķu eļļa un no kumelītēm iegūta aktīvā viela Bisabolols sadziedē ādas mikroplaisiņas un rokas kļūst patiesi maigas un veselas. Neuzkrītošais Smiltsērkšķu un Greipfrūtu eļļu aromāts uzmundrina.

Piparmētru un kumelīšu dezodorants. Šim dezodorantam piemīt viss ko iepriekš esmu vēlējusies atrast dezodorantā – dabīgs sastāvs, viegls, neuzkrītošs aromāts, lieliskas mitrumu un ķermeņa aromātu absorbējošas spējas un, kas ļoti svarīgi, videi draudzīgs, viegli pārstrādājams kartona tūbiņas iepakojums. Dezodorants uz ādas klājas viegli, pateicoties sastāvā esošajai kokosriekstu eļļai tas ir vidēji ciets un pat krēmveidīgs. Arī pēc skūšanās šis produkts nerada nekādu kairinājumu, bet tieši pretēji – sakairināto ādu nomierina un atsvaidzina. Ir tik patīkami paņemt rokā kartona tūbiņu un lietot produktu, zinot, ka pēc tā izlietošanas nebūs jālauza galva, kurā atkritumu konteinerī tukšo taru iešķirot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Required fields are marked *