Matu kopšana, Bārdas kopšanas līdzekļi

JAUNUMS – apiņu šampūnziepes

best bar shampoo

Tuvojošos Saulgriežu noskaņās sadarbībā ar Valmiermuižas alus darītavu esam radījuši jaunumu – Apiņu šampūnziepes. Tas ir cilvēkam un dabai draudzīgs produkts, kas nodrošina saaudzīgu matu mazgāšanu, to stiprināšanu un ir iepakots videi draudzīgā iepakojumā.

Apiņu šampūnziepes

Kā viss sākās?

Valmiermuižas alus saimnieks diendienā čakli strādā, lai nevienam netrūktu smeķīgais alus uz svētku galda, bet darba kalni nemazina dziņu sapņot. Tiek melsts, ka guļot uz labajiem sāniem, redzēsi tikai labus sapņus. Tā nu saimnieks pēc garās darba dienas gūlās mīkstās cisās uz labajiem sāniem un sapņoja. No rīta atverot acis – bilde skaidra! Alus Spa!

Jau izsenis tautas medicīnā apiņi tikuši izmantoti ne tikai kā dziedinošs līdzeklis ķermenim, bet arī kā nomierinoša droga satraukuma gadījumā. Sacīts – darīts! Saimnieks nolēma iedzīvināt apiņu spēku ne tikai alus kausā, bet arī Tavā vannasistabā. Ar apiņu sainīti padusē, saimnieks devās meklēt meistaru, kurš varētu palīdzēt sapni piepildīt un nonāca Baldonē Silmachy Remedies darbnīcā, kur kopā ar darbnīcas farmaceiti Martu Šulci ātri vien nonāca pie jaunas receptes – apiņu šampūnziepēm galvas rotas kopšanai. 

Zināms, ka apiņu uzlējumu zāļu sievas jau izsenis ieteikušas matu sakņu stiprināšanai. Tagad arī zinātne apliecina, ka apiņi satur vērtīgus flavonoīdus un bioaktīvas vielas, kas aizsargā matu šūnas pret oksidatīvo stresu, tādejādi stiprinot matu struktūru.*


*Hops (Humulus lupulus L.) Bitter Acids: Modulation of Rumen Fermentation and Potential As an Alternative Growth Promoter

Apiņi papildināti ar nātru ekstraktu, kura bagātīgais vitamīnu un minerālvielu sastāvs stimulē matu augšanu un rūpējas par matu veselīgu izskatu. Šampūnziepju pamatā ir augu izcelsmes aktīvās putojošās vielas, kam ir maigāks pH, tās ir saudzīgākas galvas ādai un matiem. Tas ir dubults spēks – apiņi stiprina matu struktūru, bet nātre stimulē to augšanu.  Silmachy remedies jau kopš pirmssākumiem iedzīvinājuši labākās augu īpašības universālos, ikdienas lietošanai paredzētos kosmētiskajos līdzekļos. Tie ir dabīgi, gatavoti no sertificētām izejvielām, netiek testēti uz dzīvniekiem, kā arī līdztekus tam tiek pievērsta uzmanība kosmētikas iepakojumam – tas ir videi draudzīgs.

Apiņu šampūnziepes bez iepakojuma

Silmachy Remedies apiņu šampūnziepes jau pieejamas Valmiermuižas tirgotavā līdzās alus darītavai un mūsu internetveikalā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Required fields are marked *