Matu kopšana

Kas ir cietais kondicionieris un kā to lietot?

blogs
Cietais kondicionieris matu kopšanai

Ja esat mēģinājuši mūsu šampūnziepes, lielākoties būsiet vienisprātis, ka kondicionieris pēc tām nav nepieciešams.

Kāpēc tad esam izstrādājuši arī cieto kondicionieri? Jo atsevišķos gadījumos, kad matu gali tiek regulāri gan ķīmiski, gan termiski apstrādāti, tie var būt īpaši sausi un bojāti. Lai šādus matu galus pabarotu un padarītu tos vieglāk atšķetināmus un izķemmējamus, esam radījuši barojošu un nogludinošu cieto kondicionieri ar vieglu mango aromātu.

Tā sastāvā esošā vērtīgā Argāna eļļa ar augsto antioksidantu un svarīgo taukskābju sastāvu, uzlabo matu elasticitāti un atjauno to spīdumu. Kokosriekstu eļļa un Kakao sviests ar tajos esošajām minerālvielām un taukskābēm  veicina matu aizsardzību. Pantenols (B5 provitamīns) piešķir matiem apjomu un veicina veselīgu to izskatu. Inulīns piešķir matiem zīdainuma sajūtu un mazina to pūkošanos.

Kondicionieris ir cietā formātā, lai izvairītos no plastmasas pudeļu vairošanas mūsu ikdienā. Lietošana tādēļ ir nedaudz specifiskāka, bet nav sarežģīta. Pēc mazgāšanas ar šampūnu, pārslidiniet kondicionieri vairākas reizes pār matu galiem. To, cik daudz kondicioniera iestrādāt matos jūs sapratīsiet pēc pirmajām lietošanas reizēm – šis daudzums katram ir individuāls atkarībā no matu struktūras, to apjoma un garuma. Iemasējiet kondicionieri ar abām rokām matos (bet ne matu saknēs un galvas ādā, ja tiem ir tendence ātri taukoties) un atstājiet uz minūti. Izskalojiet matus visā to garumā.

Uzmanību! Ja kondicionieris iekļuvis acīs, skalot tās ar lielu daudzumu silta ūdens!

Kondicionieri pareizi uzglabājot – ļaujot tam nožūt un glabājot sausā vietā, istabas t° – tas būs ekvivalents vismaz četrām šķidrā kondicioniera pudelēm!

Cietais kondicionieris pieejams viegli pārstrādājamā papīra iepakojumā, to ir ērti lietot ikdienā ne tikai mājās, bet arī ņemot līdz ceļojumos. Tas, kopā ar šampūnziepēm, lieliski noder arī lietošanai pēc sporta nodarbībām vai baseina.

Mēs atbalstām dabas saaudzēšanu un beziepakojuma (zero-waste) politiku, tādēļ Beziepakojuma veikalos kondicioneris ir pieejams arī pavisam bez iepakojuma

best conditioner bar
Kondicionieris uz lufas sūkļiem

Sastāvs: Cetearyl alcohol**, Behentrimonium Methosulfate*, Theobroma cacao butter**, Cocos nucifera oil**, Glycerin**, Magnifera indica (Mango) powder, Distearoylethyl Dimonium Chloride (and) Cetearyl Alcohol**, Argania spinosa oil**, Inulin**, Panthenol, Hydrolized Wheat protein, Lactic acid, Potassium sorbate/Sodium benzoate**, Fragrance, Limonene, Linalool.

*Kondicionējoša viela, iegūta no patentēta kokosriekstu maisījuma, palmu eļļas no ilgtspējīgas RSPO sertificētas plantācijas + rapšu eļļas,

**uz augu bāzes, EcoCert/Soil Association apstiprināts vai sertificēts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Required fields are marked *